Madeira

Vastgoed kopen “Vende-se” op Madeira, Deel 1.

In de afgelopen 18 jaar ben ik vaak benaderd met vragen over het kopen van vastgoed op Madeira. Als ik dan mijn ervaringen deel, niet alleen met betrekking tot het leven als buitenlander op Madeira maar ook met mijn kennis als consultant in de makelaardij, komen we al snel op de redenen terecht waarom buitenlanders op Madeira willen wonen.

Iedereen heeft zijn/haar eigen redenen, zoals rust, natuur, klimaat, cultuur, gastronomie en dergelijke.
Als ik vervolgens vraag ‘Hoe ziet u het wonen op Madeira?’, krijg ik vaak dezelfde reacties zoals:

  • Tweede huis.
  • Investeren om te verhuren.
  • Kopen om te wonen en te verhuren als ik in Nederland of België ben.
  • Emigreren.

Daarom zal ik in de komende tijd artikelen plaatsen met betrekking tot het kopen van vastgoed op Madeira en het leven op Madeira als buitenlander. Voel vrij om me te contacteren mocht u vragen hebben.

Ik ben geen jurist, maar ik wil graag mijn kennis en liefde van het eiland met u delen.

Tags:

Het leven op Madeira