Mijn leven op Madeira

Ik ben tevens consultant in de makelaardij (de enige Nederlandstalige) op Madeira. Mijn liefde en passie voor het eiland wil ik graag delen met anderen die overwegen hier te komen wonen, permanent of tijdelijk met de mogelijkheid het object te verhuren. Uiteraard heb ik hiervoor gestudeerd en opleidingen gevolgd, want het is van groot belang dat geïnteresseerden volledig geïnformeerd worden over de mogelijkheden, voorwaarden en wettelijke verplichtingen, voordat men overweegt te investeren op Madeira. Het is heel leuk en fijn als je kan helpen, mijn prioriteit is de service, ervaring en kennis, niet de verkoop! Het is een heerlijk gevoel als mensen jouw service waarderen! Ik verkoop liever niet dan het verkeerde (dat is mijn eer te na), ik heb een goede naam op Madeira en dat wil ik zo houden.

Tags:

Het leven op Madeira